Glühwein Spices


Ingrediënten:

kaneel

sinaasappelschil

gember

kardemom

kruidnagel

steranijs

jeneverbes

biologische productiemethode
   NL-BIO-01 Skal 13351

- Glühthee: 4 g Glühwein Spices samen met 4 g van een "gewone thee" (ongearomatiseerde groene, zwarte of pu erh thee of eventueel rooibos of honingbos) opschenken met 1 L kokend water, 4-8 minuten laten trekken, inschenken. Suiker naar smaak toevoegen.

- De Glühwein Spices kun je in een ruim passende T-sac of thee-ei in het sap of de wijn hangen, of los erdoor doen, maar dan moet je het wel even zeven bij het inschenken.

- Een aantal ingrediënten van de Glühwein Spices brengt een "droog mondgevoel" met zich mee. Veel mensen vinden dit prettig (tonic, droge wijn), anderen wat minder. Naarmate het sap of de wijn zoeter is en/of er meer suiker wordt toegevoegd neemt de droogheid af. Een kwestie van smaak!